Παιδική ηλικία και άγχος

Ομάδα Γονέων

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017, 19:00 – 22:00,

Συντονίστριες:

Αντιγόνη Ορφανού (Σχολική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt)

Στέλλα Αργυρούδη  (Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt – Εργασιακή Ψυχολόγος)

Τι γεννάει άγχος στην παιδική ηλικία; Πώς αυτό σχετίζεται με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και την ηλικία; Μέσα από το μοίρασμα, την συζήτηση και την εμπειρία οι γονείς θα κατανοήσουν τις διαφορετικές μορφές άγχους, θα κατανοήσουν τις αιτίες του και θα εντοπίσουν τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να χαλαρώνουν ή να μετατρέπουν το άγχος σε δημιουργικότητα.

Το Γνωρίζω & Ορίζω: τον Εαυτό μου, την Σταδιοδρομία μου διεξάγει καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου μηνιαίες συναντήσεις Ομάδας Γονέων. Οι συναντήσεις είναι διάρκειας 3 ωρών, είναι βιωματικού τύπου και περιλαμβάνουν πληροφόρηση, συζήτηση, μοίρασμα και αλληλεπίδραση. Η συμμετοχή μπορεί να είναι μεμονωμένη σε κάθε ενότητα καθώς είναι αυτοτελής, ωστόσο προτείνεται η συνεχόμενη συμμετοχή, προκειμένου να εργαστεί η ομάδα σε μεγαλύτερο βάθος.

Μέσα από τις συναντήσεις οι γονείς αυξάνουν την κατανόηση για τον τρόπο που λειτουργούν μέχρι τώρα, διαπιστώνουν περαιτέρω τρόπους λειτουργίας και λαμβάνουν εφόδια, ώστε να δρουν πιο συνειδητά και με καλύτερα αποτελέσματα στην σχέση τους με τα παιδιά τους, στην καθοδήγησή τους, αλλά και στην προσωπική τους ισορροπία.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 1 εβδομάδα πριν από την κάθε συνάντηση, στo 210 9326600, και στο info@gnoorizo.gr