Πώς αντιμετωπίζονται οι φόβοι και οι φοβίες των παιδιών;  

Ομάδα Γονέων

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, 19:00 – 22:00, 

Συντονίστριες: Αντιγόνη Ορφανού (Σχολική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt) Στέλλα Αργυρούδη  (Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt – Εργασιακή Ψυχολόγος)  

 

Σε ποιο βαθμό είναι φυσιολογικό να έχει φόβους ή φοβίες ένα παιδί; Από πού έρχονται και τι σκοπό εξυπηρετούν; Ποια η σχέση τους με την ηλικία; Πώς αντιμετωπίζονται, όταν εμποδίζουν την ποιότητα ζωής του παιδιού και της οικογένειας;

Το Γνωρίζω & Ορίζω: τον Εαυτό μου, την Σταδιοδρομία μου διεξάγει καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου μηνιαίες συναντήσεις Ομάδας Γονέων. Οι συναντήσεις είναι διάρκειας 3 ωρών, είναι βιωματικού τύπου και περιλαμβάνουν πληροφόρηση, συζήτηση, μοίρασμα και αλληλεπίδραση. Η συμμετοχή μπορεί να είναι μεμονωμένη σε κάθε ενότητα καθώς είναι αυτοτελής, ωστόσο προτείνεται η συνεχόμενη συμμετοχή, προκειμένου να εργαστεί η ομάδα σε μεγαλύτερο βάθος.

Μέσα από τις συναντήσεις οι γονείς αυξάνουν την κατανόηση για τον τρόπο που λειτουργούν μέχρι τώρα, διαπιστώνουν περαιτέρω τρόπους λειτουργίας και λαμβάνουν εφόδια, ώστε να δρουν πιο συνειδητά και με καλύτερα αποτελέσματα στην σχέση τους με τα παιδιά τους, στην καθοδήγησή τους, αλλά και στην προσωπική τους ισορροπία.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 1 εβδομάδα πριν από την κάθε συνάντηση, στο 210 9326600  και στο info@gnoorizo.gr