Ποιοι είμαστε

Ο σκοπός

H παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που διευκολύνουν την εξέλιξη και προάγουν την υγεία των ανθρώπων.

Ο τρόπος

Μέσα από την ισορροπία σε πολλούς ταυτόχρονα τομείς της ζωής και την εναρμόνιση των σκέψεων, των συναισθημάτων και των συμπεριφορών ενός ατόμου με το «είναι» του.

2 βασικοί άξονες

 1. Διαχείριση Προσωπικών & Διαπροσωπικών προβλημάτων

2. Διαχείριση Σταδιοδρομίας

Κοινό όχημα, η αύξηση της αυτογνωσίας και της συνειδητής δράσης.

Το αποτέλεσμα

  • Ρύθμιση θεμάτων υγείας
  • Επιλογές με περισσότερα και πιο μακροπρόθεσμα οφέλη
  • Βελτίωση σχέσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο
  • Βαθύτερη κατανόηση του εαυτού και των άλλων
  • Κατανόηση και υπέρβαση εμποδίων
  • Διαχείριση στρες

Η ομάδα

“Αν θες να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος σου, αν θες να πας μακρυά, πήγαινε με συνεργασία”  (aφρικανική παροιμία)

Η ομάδα μας διευρύνεται από την συνεργασία μας με έμπειρους ειδικούς στον χώρο της συμβουλευτικής, της ψυχικής υγείας και της ολιστικής ιατρικής. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με κορυφαίους εκδότες αυτογνωσιακών ψυχομετρικών εργαλείων στην Ελλάδα.

Στέλλα Αργυρούδη

Ψυχολόγος

Ειδίκευση
Ψυχολόγος (ΑΠΘ), πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Εργασιακή Ψυχολογία ΜSc, και εκπαίδευση ως Gestalt Coach/Practitioner in Organizations.

Εμπειρία
Έχει πολυετή εμπειρία ως θεραπεύτρια και ως εργασιακή σύμβουλος, σύμβουλος διαχείρισης σταδιοδρομίας εργαζομένων και ανέργων, επαγγελματικού προσανατολισμού εφήβων, καθώς και στην ανάπτυξη και εκπαίδευση ενηλίκων και ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων. Επιπλέον, με την ιδιότητά της ως ψυχοθεραπεύτρια έχει διδάξει στη Σχολή «Ας Γίνουμε Γονείς» προετοιμάζοντας ζευγάρια που επιθυμούν να γίνουν γονείς, έχει διεξάγει ομάδες νέων μητέρων στο HOPE Centro Rosas και διεξάγει ομάδες στο κέντρο αυτογνωσίας, ψυχοθεραπείας και διαχείρισης σταδιοδρομίας «Γνωρίζω & Ορίζω: τον Εαυτό μου, την Σταδιοδρομία μου», που έχει ιδρύσει από το 2013. Ενδεικτικές συνεργασίες: ActionΑid Hellas, Hellas Employee Assistance Programs (HEAP)Evalion-SHL Hellas. Μέλος: HAGT, EAGT, ΕΕΨΕ και ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.

Χαράλαμπος Καλαϊτζάκης

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ειδίκευση
Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού με εκπαίδευση στη Συμβουλευτική (Συνθετική, Αφηγηματική και Gestalt προσέγγιση) και στα Οικονομικά (ΕΚΠΑ).

Εμπειρία
Διαθέτει 15ετή και πλέον εμπειρία στον προσανατολισμό εφήβων και ενηλίκων και είναι μέλος της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. (Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού). Ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού εστιάζει στη σύνδεση της επαγγελματικής απόφασης και στη νοηματοδότηση αυτής σύμφωνα με τη συνολικότερη πορεία ενός ατόμου (παρελθόν, παρόν και μέλλον) και με την κατ’ ουσία ταυτότητά του. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στην Μέθοδο Αποτελεσματικού Γονέα του Thomas Gordon (PET).