Γνωρίζω & Ορίζω τις αποφάσεις μου ως μέλλουσα μητέρα, Ορίζουμε & Στηρίζουμε τις αποφάσεις μας ως μέλλοντες γονείς

Ανοιχτή Διαδικτυακή Ομαδική Συνάντηση

στα πλαίσια της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στην Γέννα 2020

 

Σάββατο στις 23/5/2020 στις 18:30

Πιστεύοντας στην αξία της ευαισθητοποίησης και στην δύναμη της αυτογνωσίας, αλλά και της συνεργασίας, ώστε να υπερβαίνουμε εμπόδια και να διαμορφώνουμε ολοένα και πιο αυθεντικές συνθήκες ζωής, στηρίζουμε για 5η συνεχή χρονιά το έργο του ENCA Hellas και του ENCA συνολικά, που παρά τα εμπόδια των ημερών παραμένει ενεργό και παρόν!

H ομαδική συνάντηση που θα έχει σκοπό να διευκολύνει τους μέλλοντες γονείς στον εντοπισμό, στην λήψη και υποστήριξη των πιο κατάλληλων για εκείνους αποφάσεων.

Ομιλήτρια: Στέλλα Αργυρούδη

Ψυχολόγος (ΑΠΘ) με εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Εργασιακή Ψυχολογία και εκπαίδευση ως Gestalt Coach/Practitioner in Organizations. Έχει πολυετή εμπειρία ως θεραπεύτρια και ως εργασιακή σύμβουλος, σύμβουλος διαχείρισης σταδιοδρομίας εργαζομένων και ανέργων, επαγγελματικού προσανατολισμού εφήβων, καθώς και στην ανάπτυξη και εκπαίδευση ενηλίκων και ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων. Επιπλέον, με την ιδιότητά της ως ψυχοθεραπεύτρια έχει διδάξει στη Σχολή «Ας Γίνουμε Γονείς» προετοιμάζοντας ζευγάρια που επιθυμούν να γίνουν γονείς, έχει διεξάγει ομάδες νέων μητέρων στο HOPE Centro Rosas και διεξάγει ομάδες γονέων στο κέντρο αυτογνωσίας, ψυχοθεραπείας και διαχείρισης σταδιοδρομίας «Γνωρίζω & Ορίζω: τον Εαυτό μου, την Σταδιοδρομία μου». Εξωτερική συνεργάτρια της ActionΑid Hellas, της Hellas Employee Assistance Programs (HEAP) και της Evalion. Μέλος HAGT, EAGT, ΕΕΨΕ και ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.

Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στο info@gnoorizo.gr έως και την Παρασκευή 22-5-20 (δεν αρκεί η δήλωση πρόθεσης να παρακολουθήσετε την συνάντηση στο facebook, καθώς χρειαζόμαστε να σας στείλουμε με e-mail τον σύνδεσμο για την διαδικτυακή συνάντηση). Περισσότερες πληροφορίες στο info@gnoorizo.gr ή στο 6977750265.

Γνωρίζω & Ορίζω: τον Εαυτό μου, την Σταδιοδρομία μου
Ρούμελης 44, Βύρωνας, 16232. www.gnoorizo.gr