Γνωρίζω & Ορίζω την Ισορροπία σε ένα περιβάλλον που διαρκώς Αλλάζει (διαδικτυακά) 

Τετάρτη 6/5/20 στις 7:00 – 21:00,

Το Γνωρίζω & Ορίζω τον Εαυτό μου, την Σταδιοδρομία μου, στα πλαίσια της αντιμετώπισης των ιδιαίτερων περιστάσεων που βιώνουμε αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν στο κοινό ομαδική συνάντηση με θέμα:

Όταν ξαφνικά όλα αλλάζουν πώς μπορώ να βρω ξανά την ισορροπία μου; Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω τον φόβο, την αμηχανία, την αμφιβολία, το άγνωστο; Τί με βοηθάει να σταθώ; Τι με ενθαρρύνει να προχωρήσω; Μέσα από μια διαδικτυακή, αλληλεπιδραστική, ως επί το πλείστον συζήτηση, θα διερευνήσουμε τα παραπάνω ερωτήματα με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο δημιουργική προσαρμογή σε απρόβλεπτες και αντίξοες συνθήκες.

Ομιλήτρια:

Στέλλα Αργυρούδη

Ψυχολόγος (ΑΠΘ) με εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία Gestalt, μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Εργασιακή Ψυχολογία και εκπαίδευση ως Gestalt Coach/Practitioner in Organizations. Έχει πολυετή εμπειρία ως θεραπεύτρια και ως εργασιακή σύμβουλος, σύμβουλος διαχείρισης σταδιοδρομίας εργαζομένων και ανέργων, επαγγελματικού προσανατολισμού εφήβων, καθώς και στην ανάπτυξη και εκπαίδευση ενηλίκων και ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων. Επιπλέον, με την ιδιότητά της ως ψυχοθεραπεύτρια έχει διδάξει στη Σχολή «Ας Γίνουμε Γονείς» προετοιμάζοντας ζευγάρια που επιθυμούν να γίνουν γονείς, έχει διεξάγει ομάδες νέων μητέρων στο HOPE Centro Rosas και διεξάγει ομάδες γονέων στο κέντρο αυτογνωσίας, ψυχοθεραπείας και διαχείρισης σταδιοδρομίας «Γνωρίζω & Ορίζω: τον Εαυτό μου, την Σταδιοδρομία μου». Εξωτερική συνεργάτρια της ActionΑid Hellas, της Hellas Employee Assistance Programs (HEAP) και της Evalion. Μέλος HAGT, EAGT, ΕΕΨΕ και ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, έως και την Τρίτη 5-5-20, την διεξαγωγή, στο info@gnoorizo.gr για να σας αποσταλεί πριν την έναρξη της συνάντησης ο σύνδεσμος συμμετοχής στο e-mail που θα δηλώσετε (περισσότερες πληροφορίες στο 6977750265)

Γνωρίζω & Ορίζω: τον Εαυτό μου,
την Σταδιοδρομία μου
Ρούμελης 44, Βύρωνας, www.gnoorizo.gr