Η Επαγγελματική μου Απόφαση και Πώς να την πραγματοποιήσω (διαδικτυακά)

Κάθε Κυριακή 6:00 – 8:00 μ.μ., (λόγω αυξημένης ζήτησης εν όψει της τελικής προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις)

 

Η ομιλία απευθύνεται σε εφήβους Γ΄ Γυμνασίου, Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου και τους γονείς τους. Βοηθά μαθητές και γονείς, ως ένα σύστημα, να διαχειρισθούν τις ιδιαίτερες συνθήκες του άγχους της μαθησιακής απόδοσης και των εξετάσεων, της λήψης επαγγελματικής απόφασης, σε συνδυασμό με τις παρούσες περιστάσεις που όλοι αντιμετωπίζουμε, ώστε να ξεπερνούν τα εμπόδια και να λειτουργούν ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Εισηγητής: Μπάμπης Καλαϊτζάκης

Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού με εκπαίδευση στη Συμβουλευτική (Συνθετική, Αφηγηματική καιGestalt προσέγγιση) και στα Οικονομικά (ΕΚΠΑ). Διαθέτει 10ετή και πλέον εμπειρία στον προσανατολισμό εφήβων και ενηλίκων και είναι μέλος της ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. (Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού). Ως Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού εστιάζει στη σύνδεση της επαγγελματικής απόφασης και στη νοηματοδότηση αυτής σύμφωνα με τη συνολικότερη πορεία ενός ατόμου (παρελθόν, παρόν και μέλλον) και με την κατ’ ουσία ταυτότητά του. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στην Μέθοδο Αποτελεσματικού Γονέα του Thomas Gordon (PET).

Για την αναλυτική θεματολογία, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@gnoorizo.gr /6977750265. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, έως και 1 ημέρα πριν την διεξαγωγή, στο πιο πάνω email για να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος συμμετοχής.